At se sin kæreste falde fra hinanden – del 1

Denne blog var til at starte med kun for Bente, hvor hun skulle blogge om lige hvad hun havde lyst til; mode, vægttab eller alt muligt andet.
Men efter nogle måneders snak omkring bloggen, hvad den skulle være og hvordan den skulle se ud, fandt vi ud af jeg faktisk også har en del at sige omkring det hele – følelser, tanker, meninger – ja egentlig er jeg jo den anden side af Bentes historie og hun er den anden side af min! Det er en side man normalt ikke får at høre eller se, men som vi gerne ville bringe! For der er aldrig kun en side af historien.

Bente skriver åbent om hendes stressede perioder og angst til følge. Det er ikke særlig sjovt og få de ting, og det er super hårdt! Men i frygt for at lyde egoistisk – så det heller ikke særlig fedt og være partneren der ser sin kæreste med hovedet under armen, der prøver at finde ud af det hele.


Og det at prøve at skabe et overskud man ikke selv har efter en stresset arbejdsdag, hvor man ikke har nået hvad man skulle, plus eventuelt overarbejde! Det skaber nogle konflikter der ikke burde være der, og det skader mere end det gavne.

Heldigvis har vi i starten af vores forhold lagt ud med, at er der et problem må man tage det op og ordne det. Jeg HADER når der er noget og personen ikke siger det – det er forfærdeligt!
Jeg syntes 90 procent af tiden er vi gode til det, men som alt andet kan tingene godt glippe.

Forhold er svære – det er en process der er under udvikling lige fra start til slut! Man presser hinanden, ligesom man også hjælper hinanden.

Vi er ikke bedre stillet end alle andre – vi har som alle andre par skeletter i skabene og historier med os fra fortiden. Ting vi har gennemgået på godt og ondt. Ting der har gjort os stærke og givet os indblik i hvad slags personer vi gerne ville være. Når vi vokser op lærer man af sine fejl, man er nogle gange et røvhul over for andre og kan fortryde det, og man kan nogle gange være for flink og blive udnyttet. Det gør alt sammen, at vi ændre os med tiden.

Jeg har selv været gennem en periode med depression, lige der på grænsen fra slut teeanager til start voksen, omkring de 18 år. Der skete meget, rigtig meget, lige der. Derfor mener jeg selv at jeg bare er lidt rustet til at kunne hjælpe andre, og se hvornår problemerne opstår.


Men jeg har taget meget fejl! Symptomerne er slet ikke ens og på ingen måde de samme fra gang til gang og fra person til person…

Jeg vil gøre mit bedste for at skrive min vinkel på det hele, side om side med Bentes fortælling. Jeg håber meget at I vil læse med og følge med på Instagram eller Facebook.

-‘ Martin

Tags:
Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.