Bryllupsinvitation

Save the date

Bryllupsplanlægningen er for alvor gået igang, som i kunne læse i et af de sidste indlæg omkring bryllupsplanlægning. Alle de større praktiske ting er der styr på, så nu er vi kommet til invitationer, herunder save the date-invitationerne.

Vi valgte ret tidligt i planlægningen at vi ville sende sådanne ud, da vores bryllup ligger lige i starten af sommerferien, og der derfor ville være chance for at nogen fik planlagt ferie midt i brylluppet. Derfor er de også alle sendt ud, cirka halvandet år før brylluppet står.

Vi snakkede længe om hvordan de skulle se ud, og hvilken stil de skulle være i. Også fordi det for os er vigtigt at vi kører et gennemgående tema hele vejen i gennem. Vi kiggede længe på Pinterest efter gode idéer og faldt også over flere vi syntes var fine. Vi fandt blandt andet balloner hvor der var påtrykt en tekst med navn og dato. Derudover fandt vi også små kalendere – altså bare én side for den måned man skal giftes i – hvorpå der så var et hjerte omkring den pågældende dato. For os virkelig fine løsninger og lidt sjove og anderledes. Og netop at det er sjovt og anderledes er nok rimelig meget det gennemgående tema for brylluppet. Der skal være overraskelser og uforudsete påfund hele vejen igennem – da det på mange måder er sådan vi også bare er som mennesker og par.

Glasbrik

Vi ledte og ledte og ledte lidt mere efter balloner med tryk som var til at betale, men det var sværere at finde end som så, hvorfor vi gik med en anden løsning. Vi fandt en virksomhed som laver glasbrikker i pap, hvor man så kan få trykt den tekst man ønsker. Som i kan se nedenfor fik vi skrevet:

GRATIS DRINKS
…& så skal vi forresten også giftes!

For os en sjov måde at gøre det på – for os helt perfekt! Og så gik bryllupstema og design fasen eller i gang og amok. Vi skulle finde farver til det gennemgående tema, hvilket for os heller ikke var nemt at beslutte. Jeg ønskede til at starte med at have støvet blå og støvet rosa som gennemgående tema, mens Martin lige syntes det blev en tand for tøset. Så jeg gik med til at vi kørte støvet blå og støvet grøn i stedet. Hvilket også er en mega lækker farvekombination – i mit hoved!

Så vi fik lavet lidt lækre klistermærker til bag på kuverterne med hjerter i de rette farver. Og skrifttypen der er brugt er jo selvfølgelig heller ikke tilfældig. Jeg tror at jeg har hentet omkring 40 forskellige skrifttyper ned for, at finde den helt rigtige til klistermærket og til skriften på kuverten. For den skrifttype bliver jo også gennemgående på både de formelle invitationer, på menukort, bordkort og takkekort.

Kram Bente.

Tags:
Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.