December 2018

December måned er for mig egentlig helt speciel. Jeg elsker at julehygge med gaveindpakning, småkagebagning og pyntning af juletræ.

Det meste af vores gaveræs er heldigvis ovre og det er nu alt julehyggen rigtigt kan komme igang. Vi køber hvert år mellem 20 og 25 julegaver – alt efter hvor og hvem vi holder jul med. Før i tiden elskede jeg julegaveshopping, men med tiden er det mere og mere blevet noget jeg bare skal have overstået. Jeg hader simpelthen at skulle stå i et storcenter sammen med resten af Danmarks befolkning, for ingen tager hensyn til hinanden, og mig-mig-mig-attituden får rigtig fat i folk. Det gider jeg vitterligt ikke bruge min tid på, så de sidste par år har vi handlet stort set alle julegaver på Black Friday. Det er ikke så meget på grund af rabatterne – det er selvfølgelig et plus – men det er så vi er sikre på at det hele kan nå at komme hjem inden jul.

Det eneste hyggelige der er ved at skulle ud i butikkerne og købe julegaver, er stemningen i gaderne og butikkerne. Alt julebelysningen og julepynten, det er smukt.

Vi mangler kun nogle småting hist og her nu. Men det er ting hvor jeg ikke behøver at stille mig i et storcenter, en lørdag omkring middag for at få fat i det. HELDIGVIS!

Julegaveindpakning

Alle pakker er kommet hjem, så nu står den på julegaveindpakning. Min absolutte ynglingsbeskæftligelse i december måned! Jeg elsker at sidde og nørde med forskellige gavemærker og pynt til pakkerne. Og i år er det lidt sjovere at skulle pakke gaver ind, for til og fra kortene er lavet på vores nye Cricut maskine (IKKE REKLAME). Det er det fedeste! 

Maskinen kan både skrive og skære. Man kan derfor få de fineste små søde kort, som passer til en hver lejlighed.  

Jeg har indtil videre kun pakket 6 gaver ind, så der er laaang vej endnu. Men det er helt okay! Så længe man kan hører lidt julemusik og spise lidt juleslik imens, så er det altså ret hyggeligt!
Endnu mere hyggeligt er det når Martin gider deltage. Han er faktisk ret kreativ når det lige tager ham – han kan både pakke gaver ind og binde bånd om. Jeg tænker dog, at det er mig der helt selv får lov til det i år, da han sikkert skal printe til og fra kort! 😀

Håber i nyder december ligeså meget som jeg. 

Kram Bente. 

Tags:
Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.