Der har længe været stille…

Det er snart længe siden vi har skrevet på bloggen. Faktisk er der gået over en måned, hvor vi slet ikke har taget os tid til at skrive hvordan det går med os. Det skal der selvfølgelig laves om på. Særligt fordi at det hjælper os begge at få luftet tanker og følelser ned på papiret.

Vi har haft en januar måned, som har været travl rent mentalt. Det lyder måske åndssvagt, men vi har skulle tage nogle beslutninger som kommer til at påvirke os. Disse beslutninger fortæller vi selvfølgelig om senere – men lige nu holder vi det for os selv. Dette har også betydet at vi begge har været i minus i overskud, men alligevel har skullet prøve at finde det.

Det vil sige der har ingen gåture eller træning været – i hvert fald meget få gåture. Madplanerne har været lagt i glemmebogen, og kuren – ja, hvad er det for noget?! Det lyder for mange som ren dovenskab, men når det mentale overskud ikke er der, er det fysiske heller ikke.

Men overskuddet er ved at komme retur – heldigvis! Så vi starter bloggen op igen og holder jer opdateret med hverdagen.
Vi begynder at gå nogle ture – til en start bare fire-fem gange om ugen. Og så kommer træningen igen på et tidspunkt. Bente skal ikke presse sig selv til ting pt, for så går det den gale vej igen.
Vi skal have ændret vores mindset til at kigge positivt på tingene, fremfor negativt. Også selvom det kun er små ting der er positive, så lade dem overskygge de store negative ting.

Mindset

Vi snakker rigtig tit om det med at ændre vores mindset – men det kommer altså ikke fra den ene dag til den anden. Men vi arbejder begge meget på det, idet vi begge har en idé om at det gør livet sjovere at leve.

Tænk hvis man bare kunne se verden fra den sjoveste og mest positive side altid. At det kunne regne helt uden at være træls, eller man kunne tabe sin telefon og smadre skærmen og blot sige pyt.

Vi skal blive bedre til at sige pyt og grine af livet, fremfor at græde. Tingene sker af en grund (blev det for religiøst? 😛 ), og hvis man griber situationerne på den bedst tænkelige måde, i stedet for at tænke worst-case-scenario så er vi sikre på at man på den lange bane bliver gladere.

Men igen – det er en udvikling! Og det er bestemt nemmere sagt end gjort!

Kram Martin & Bente.

Tags:
Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.