Det opfølgende møde

Det opfølgende møde

Når man er fuldtidssygemeldt, eller faktisk bare sygemeldt i det hele taget, bliver kommunen helt automatisk en del af forløbet. De skal råde og vejlede i forhold til hvordan man bedst og hurtigst muligt kommer tilbage på arbejdsmarkedet, og vurdere om man opfylder krav og kriterier til at få udbetalt sygedagpenge. I mit tilfælde refusion til arbejdspladsen for mistede arbejdstimer.

Jeg har fået en rigtig sød sagsbehandler som sætter sig ind i min sag og kan følge mine problemstillinger. Det er enormt rart. Jeg føler mig virkelig set og hørt! Hun er god til at fortælle mig om alle de forskellige love og regler der er inden for området. Og så er hun god til at råde og vejlede i forhold til hvordan jeg kommer videre på bedst mulige måde. Hvad hun regner med at der skal til for at jeg kommer helt i gennem det.

Stresscoach

Jeg har også været så heldig at få bevilget et Stresscoaching forløb hos nogle dygtige damer. De skulle være i stand til at tage udgangspunkt i min situation og give mig nogle redskaber til at jeg bedre kan håndtere mine stress- og angstsituationer. Det kræver hårdt arbejde, som det jo har gjort hele vejen igennem. Men jeg er bestemt klar til at tage de sidste kampe, så jeg i sidste ende kan blive raskmeldt og komme videre i mit liv. Stress vil altid være en del af min bagage, og måske altid en del af mig, så jeg skal have fundet ud af hvordan jeg tackler det bedst, når jeg så støder på stress-situationerne. Hvordan jeg håndtere det bedst, og hvordan jeg forebygger det. Jeg skal have hjælp til at finde disse redskaber og hjælp til at vide hvordan jeg bruger dem bedst muligt. Det lyder helt basalt, men som alt andet ved det her forløb så handler det hele meget om vaneændringer.

Og dårlige vaner har jeg mange af når det kommer til stress og angst. Jeg har fundet ud af at når jeg står i situationerne, så er jeg rigtig god til at fodre dem så det hele bliver meget værre. Jeg er god (eller dårlig) til at påtage mig et ansvar for rigtig mange ting, som jeg egentlig ikke har ansvaret for. For som min psykolog altid spørger: Får du penge for det?. Og det gør jeg jo ikke, så hvorfor tage mig af det? Det er selvfølgelig meget sort/hvidt sat op, men det er en god tanke at have med sig.

Er jeg på rette vej?

JA! Jeg er på rette vej! Men der er stadig et stykke vej endnu.. Jeg føler heldigvis mere overskud i hverdagen, og der skal mere til førend jeg vælter. Jeg har også valgt at udskyde min næste psykologsamtale for at finde hoved og hale i hvad er rigtigt og forkert at føle. Hvornår er det okay at reagere voldsomt på noget og hvornår er det ikke okay? Det har jeg brug for at finde ud af, så nu tester jeg mig selv i en måned med det. Jeg prøver også at putte mere og mere ind i hverdagen – sætte mig selv flere opgaver. Og det kan være noget så simpelt som at luge ukrudt i hele haven og få vasket alt vasketøj. Men alene det at et mål er sat, er for mig et delmål til at få det bedre og komme ethundrede procent ovenpå igen.

Jeg håber meget snart på en raskmelding fra min egen side! En raskmelding jeg føler mig sikker i og en raskmelding som siger at jeg er 99,9 procent ovenpå og derfor klar til at arbejde igen. Men tiden må vise hvornår. Lige nu nyder jeg bare at det hele går den rette vej og at foråret endelig er tittet frem!

Kram Bente.

Tags:
Blog Comments

Hvor er det bare dejligt, at du er på vej ud af mørket, det skal nok gå. Men jeg er sikker på, at du tager alt for meget på dig. Du skal hane dig en pyt knap og så huske at bruge den. Jeg ønsker dig alt det bedste søde Bente. Et kæmpe knus fra @ndrea

Hej Andrea (:
Tak ❤️
Ja, den pytknap burde jeg indføre herhjemme, så nå trælse ting sker; så kan jeg bruge den! (:
Kram Bente.

Det er en sej omgang at komme igennem. Du ønskes alt det bedste herfra for et fortsat godt forløb. STORT kram herfra. Kh Pi@

Tusinde tak Pia ❤️
Ja, det er sværere end først antaget – men det går den rette vej!
Kram Bente.

Kære Søde Bente

Hvor er det dejligt at læse din blok – at du er kommet i hænderne på en god sagsbehandler.
jeg jubler inden i.
Og jeg er sikker på at alt løser sig.
Du tænker positivt – de ter første skridt.

Kæmpe knus til jer begge

Tak moster ❤️
Det er så rart at mærke fremgang!
Kram Bente.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.