Er bryllupsplanlægning også for mænd?

Er bryllupsplanlægning også for mænd?

Bryllup mig her, og bryllup mig der! Der kommer nok en del på bloggen omkring bryllup det næste års tid, nu hvor vi er ved at gå ind i fasen, der hedder et år tilbage inden den store dag står. Og der kommer, måske til nogens overraskelse, i blogindlæggene til at stå Martin synes og Martin mener. Jeg mener nemlig ikke, at Bente skal stå alene med det hele – eller rettere få lov til at bestemme det hele! Vi er lige når det gælder økonomi i vores forhold, da vi mener at det er nemmest. Dette gør også at vi giver lige meget til brylluppet, og derfor ville det da også kun være logisk hvis vi bestemmer cirka lige meget. Eller i det mindste får lov til at ytre os mens den anden lytter. Dog kan jeg se på hende at det ikke altid er sådan hun ønsker det, men jeg må indrømme at jeg synes, at det er noget værre pjat! Ja undskyld mig, men det lidt ligesom indretningen herhjemme, det ville jeg heller aldrig bare lade Bente bestemme. Hun bestemmer godt nok cirka 70 procent af tingene omkring nye møbler og billeder, men hun får ikke bare lov til at gøre hvad hun vil. Det er jo også mit hjem!

Men for lige at vende tilbage til brylluppet, mener jeg så også at begge parter har noget at sige. Det er en dag der skal reflektere den kærlighed vi har til hinanden og hvad vi står for sammen. Derfor skal den jo også afspejle os begge, ligesom vores hjem også skal og heldigvis gør.

Er jeg en rigtig mand?

Indretning, bryllup, invitationer og lamper – jeg kunne blive ved! Ja, det er ikke mandigt at snakke om, og slet ikke foran en kammerat med en øl! Men der er nu alligvel noget tilfredstillende i at vælge det som emne. For ville du gerne som mand, sidde i en stue hvor alle vægge er rosa mens du sider i en blå velour sofa, og er bange for at din kammerat sætter sin øl uden en glasbrik på sofabordet, fordi kragen hun ville gå amok? Nej vel? Det samme gælder vores bryllup.

Hvis Bente fik alle hendes ønsker opfyldt, så var det kun hendes bryllup og ikke vores. Og jeg er da stolt over at jeg også har noget at sige! I mit hoved skal der da godt nok noget af en mand til for, at sige en kvinde imod når det gælder indretning og specielt når det gælder bryllup! Det jo næsten helligt for kvinder!

Se det kræver nosser – og dem har jeg heldigvis endnu!

-‘ Martin

Tags:
Blog Comments

Sæde Martin.

Selvfølgelig er bryllupsplanlægning for mænd.

Vi kvinder har det bare med at gå i selv sving, og måske glemme lidt jer mænd.
Du må bare bremse bryllupsbussen lidt, hvis den kommer i friløb….
Tror egentlig at alle mænd har brug for at snakke om emnet med gutterne, men måske er det bare et emne der er svært at snakke om, hvor vi kvinder bare snakker løs, lucky us…
Jeg er sikker på at I vil det samme …
Det er Jeres dag og alle vi andre skal være glade over at få lov at være med.
Knus Moster

Ja man skulle da næste ikke tro man kunne glemme os mænd men det sker.
Jeg nu os ret sikker på det nok skal blive godt og vi glæder os rigtig meget

Kæmpe Kram Martin

PS der skulle altså stå SØDE Martin

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.