FØDSELSDAG!

FØDSELSDAG

Jeg har fødselsdag idag og jeg fylder 26 år! Det lyder meget kliché, men de sidste seks år er fløjet afsted med en fart så jeg har haft svært ved at følge med. Jeg kan til tider godt tænke om jeg mon er gået glip af noget eller har glemt at leve livet fuldt ud. Men samtidig beroliger jeg mig selv med at jeg de sidste seks år alligevel har fået virkelig meget ud af mit liv. Jeg er blevet færdiguddannet. Jeg har fundet mig den skønneste kæreste. Jeg har haft sindssygt mange gode stunder med venner og familie. Jeg er blevet forlovet. Jeg har rejst. Jeg er flyttet hjemmefra. Jeg har fået fællesøkonomi med Martin. Jeg har købt en ‘ny‘ bil! Jeg har i det hele taget opnået rigtig, rigtig mange ting. Og tit har jeg følt mig meget voksen – men samtidig utrolig ung og uerfaren.

Jeg kan huske jeg blev helt chokeret da jeg fik min allerførste elregning. At jeg skulle betale mere i levering af el end hvor meget jeg reelt havde brugt, syntes jeg var voldsomt uretfærdigt. Men jo ældre man bliver, jo mere lærer man om gebyrer og skatter – og fy for den!

Jeg har også lært at ligeså dejligt og roligt kærligheden kan være, ligeså stormfuldt kan det til tider føles. Er det virkelig ham jeg skal bruge resten af mine dage med? Hvordan ved man om han er den rette? Jeg er på ingen måde i tvivl om at jeg har fundet manden i mit liv. Han er min klippe, min bedste ven og min største kærlighed. Jeg vil altid vælge ham til og altid stå ved hans side, selv på de mindre gode dage. Jeg har været sammen med Martin i fem og et halvt år og ærligt vil jeg på ingen måde kunne undvære ham i mit liv. Det ville føles forkert og jeg ville mangle en del af mig selv. Og jeg ved at Martin har det på nøjagtig samme måde med mig.

Fødselsdagsfejring!

Men dagen i dag har været en fødselsdag lige efter mit hoved. Martin har forkælet mig helt åndssvagt! Jeg blev vækket i morges med morgenmad fra bageren og lune tebirkes. Han havde endda købt mig en fødselsdagsgave, selvom vi er enige om (eller Martin er enig om) at vi ikke køber gaver til hinanden mere. Jeg fik en halsedisse, så jeg kan holde varmen når vi er ude på gåture. Jeg kan mærke at den bliver jeg gode venner med!

Derefter stod den på et langt varmt bad og så var det i tøjet og afsted til Herlev. Martin havde booket en times bowling – hvor han desværre vandt Big time! Jeg er tydeligvis elendig til bowling. Men det er hamrende sjovt, og vi hyggede os sammen med alle pensionisterne. Efterfølgende havde han booket bord på Bones til lidt spareribs og sideorders.

Klokken 15 kom de gamle og svigermor forbi til fastelavnsboller og kaffe og fik jeg fik flere gaver! Jeg fik en lækker strikkjole af de gamle, og af svigermor og svigerfar fik jeg to skønne bluser og en Kählervase i mintgrøn, som jeg havde ønsket mig.

Så stod den på middagslur med How do they do? i flimmerkassen, og nu sidder vi bare og hygger i sofaen med X-Factor på skærmen.

For mig har den været den dejligste dag. Den har ikke været proppet til randen, hvilket er rart i forhold til at mit overskud stadig ikke er som det skal være. Jeg kan stadig blive presset hvis der sker for meget – så det har været perfekt! Jeg har hygget mig, vi har grinet og haft lidt kvalitetstid sammen.

Kram Bente.

Tags:
Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.