For filan!

For filan!

Det er meget, meget længe siden jeg har skrevet noget som helst om vægttab og træning. Dette skyldes ganske simpelt at der ikke er noget at skrive om det, for intet er sket. Jeg kæmper stadig for at komme ovenpå efter stress- og angstforløbet, og det tager længere tid end først antaget. Jeg er dog på rette vej. Bare ikke med vægttab og træning! Og det irriterer mig egentlig ganske voldsomt meget – for hvorfor kan jeg ikke bare komme i gang? Hvorfor kan jeg ikke bare spise rigtigt? Og få lettet min mås ned i fitteren?

Undskyldninger er der jo nok af – men jeg tænker man også må nå en grænse på et tidspunkt hvor man løber tør, eller? Jeg håber det vitterligt! Jeg vil så sindssygt gerne smide 30 kg, men tydeligvis er motivationen svær at finde, så nu starter jeg i de små i stedet.

De små skridt..

Jeg – eller både Martin og jeg – har derfor sat os for at gå minimum 10.000 skridt hver dag og prøve at spise ordentligt når vi bare er hjemme. Vi skal ud og gå en tur og få bevæget os lidt. På et tidspunkt kommer overskuddet og motivationen så forhåbentligt også til, at komme ned i fitnesscenteret og få pulsen lidt højere op end blot en gåtur gør.

Dog er det for os begge en udfordring begge at gå hjemme. Det er svært at gå op og ned ad hinanden 24 timer i døgnet. Ja, vi elsker hinanden, men vi har tydeligvis fundet ud af, at det er til en vis grænse. Vi kan godt få nok af hinanden, og samtidig er der jo også udefrakommende frustrationer i os begge. Martin over manglende arbejde og afslag på afslag, og jeg over min situation. Det er træls ikke altid at vide hvornår jeg får et angstanfald og det hele bliver for meget. Men når det så er sagt, så går de langt de fleste dage altså helt fint imellem os, og vi kan begge nyde det.

Men som altid skal det hele nok gå – det plejer det i hvert fald! Så længe vi har hinanden at støtte os op af, så finder vi en løsning og forhåbentlig snart motivationen for det træningssjov.. Det positive er foråret og alt den dejlige solsskin – og den skal vi ud og nyde!

Kram Bente.

Tags:
Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.