Hej Aalborg!

Der er sket sindssygt meget her de sidste par måneder – vi fandt ud af at jeg er gravid og at vi skal være forældre til december og så er vi flyttet til Nordjylland, nærmere bestemt Aalborg! Begge ting ret store omvæltninger og noget der har krævet lidt tid at finde hoved og hale i.

Som vi skrev i indlægget omkring fertilitet, så havde vi egentligt sat Projekt Baby på pause. Men tydeligvis ikke mere pause end vi ikke brugte noget for at undgå det. Vi har begge haft det sådan, at nu er der ikke sket noget i fire år, hvorfor skulle det så pludseligt ske nu. Men det gjorde der så, og vi er selvfølgelig meget lykkelige over det! Timingen kan vi dog ikke sige vi har med os, men siger man ikke også at sådanne ikke kan planlægges? Så vi tager det i stiv arm, og Martin har så båret lidt flere tunge flyttekasser og løftet borde og sofaer rundt alene.

Vi var til kønsscanning for et par uger siden og fandt ud af at vi venter os en lille dreng. Han er helt som han skal være og følger alle kurver, så det er dejligt! Det samme viste misdannelsesscanningen heldigvis også. Han er sund og rask, og vil hellere vise sin tisser end han vil vise sit fine hoved – men så ligner han jo sin far! 😀

Aalborg som hjemby

Vi er snart ved at have vænnet os til at bo i det Nordjyske. Jeg savner dog min moar og far, men det ville jeg også have gjort hvis vi kun var flyttet til Slagelse! Så tilvænningen er stadig i gang.

Dog starter jeg snart studie og tænker at lidt netværk heroppe også vil hjælpe lidt på hele situationen. Vi har selvfølgelig Martins Moster, Onkel og kusinerne som vi bruger tid med heroppe i ny og næ, og ellers så står den sgu bare på kedelige dagligdags ting, såsom opvask, tøjvask og oprydning! Jeg tænker at jeg ligeså godt kan komme i træning inden junior melder sin ankomst.

Vi har også fundet ud af at det ikke tager meget mere en 20-30 minutter at ramme Aalborg centrum på gåben – hvilket virkelig er lækkert når vi bare ønsker en hyggelig gåtur ind til byen. Derudover er vi kun en trappe (læs: bjergetape for gravide) fra indkøb i Netto, Føtex & Fakta. Og en anden gode er at de har Wolt-udbringning i byen også! Jaja, jeg er stadig tyk, selvom jeg er flyttet og take-away er altså okay en gang i mellem.

Jeg håber jeg kan få bloggen lidt på ret køl igen når jeg lige er kommet ind i en rutine med studie og lektielæsning.

Kram Bente.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.