Hvor hurtigt kan jeg tabe mig?

Jaaa! jeg er stadig stærk

Jaaa! Hold nu helt mund, jeg er stadig stærk – altså på papiret!
Jeg må indrømme at jeg fik lidt af et selvtillids boost. Vi har været en tur oppe og få lavet en kropsanalyse og ca. 60 procent er muskler. JAAAA!

Men hallo – stop, stop, stop! Der er mere til historien, og hvor nederen det end kan være, så er der jo også andre tal hvor virkligheden jo ikke altid er som man kan læse. Hvis vi lige kigger på billederene herunder vidner de jo ikke lige frem om en fyr der har 60 procent muskler. 

Men hvad siger de tal så?

Jo, som der også kan ses på tabellen nedenunder har jeg en vægt på 145,9 kg og resten kan i jo selv vurdere. Nej, det er ikke pæne tal, men det ser da ikke umuligt ud. Gør det?

Som billederne der er taget af mig viser og tallene på tabellen viser, sidder det meste af fedtet på maven. Du ved den der dejlige runde en, der huser alt det dejlige mad og drikke, som jeg har forklaret i mit sidste indlæg omkring mig selv og mine laster i forhold til god mad og lækre drikke. 

Hvad vil du gøre ved det?

Igår fik jeg lidt et wake-up call. Det kom meget pludseligt og ramte meget hårdt egentlig.

Martin, dit fede svin! Ja, tankerne kan gå meget højt om mig selv nogen gange. Men ikke desto mindre, så fik jeg et drive. Et drive til at gøre noget. Dette skal ikke være en slankekur – det her skal være en ny livsstil!

 Jeg har åbenbart en høj forbrænding, så hvis jeg bare spiser lidt mindre og måske lidt mere grønt, så burde den vel være der? og ja selvfølgelig også træning – måske jeg endda kan komme op på 100 kg muskler? Hvem ved! 

-‘ Martin.

Tags:
Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.