Madplan uge 49

Martin og jeg har i weekenden besluttet os for at lave en madplan. Dette er i forhold til at vi begge ønsker at tabe os, sådan at vi har noget at holde os til når vi er ude at handle. Det fungerer tydeligvis ikke for os bare at handle hvad vi har lyst til, for tit og ofte har ingen af os nogle idéer til hvad vi skal have til aftensmad og ender derfor ud med lidt for nem og usund mad. Det skal der laves om på nu, også selvom det er december måned, som for os er lig med hygge og søde sager – men det må vi så skærer lidt ned for i år.

Madplan

Mandag
Kyllinge-dunser med dampet broccoli og kogte gulerødder og creme fraiche dip

Tirsdag
Medister på rugbrød med bagte gulerodsstave. 

Onsdag
Lasagnette med råkost.

Torsdag
Rester fra onsdag

Fredag
Rester fra ugen. 

Lørdag
Spise hos venner

Søndag
Rester fra ugens løb + rugbrødsmadder. 

Dette er lidt en test-uge for at se om vi kan holde os til madplanen, og ikke ændre for meget i tingene. Derfor kommer der en update søndag omkring hvordan ugen er gået, og om vi har holdt os til planen, eller om vi har været nogle skarn og købt noget andet end først planlagt.

Som I kan se i indkøbslisten ovenfor, så skal vi to mand leve for cirka 400 kr. på en uge, hvilket vi egentlig syntes er okay. Martin er lige blevet arbejdsløs, hvorfor vi også begge skal tænke lidt mere økonomisk, og vi er begge enige om at madbudgettet er en nem post at spare nogle penge på. Vi har lige pt. et madbudget på 4000 kr./mdr. hvilket også er inklusiv restaurantbesøg, men for to mand er det måske lige lidt i overkanten. Så nu må vi se hvad der sker med planerne de næste par uger, om vi kan spare nogle penge, eller om vi overskrider. 

De forbudte indkøb

Allerede nu har vi købt fire Jolly-sodavand, da vi så dem i Rema1000 og bare MÅTTE SMAGE DEM! Dog var det desværre en skuffelse, så de var ikke pengene eller kalorierne værd… 

Kram Martin & Bente. 

OBS: Priserne er kun cirka priser fra Rema1000.

Tags:
Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.