Madplan uge 50

Så har vi haft vores første uge med madplan og derved nok også lidt sundere mad og mindre portioner end vi plejer. Selve maden har egentlig været fin. Kyllingedunserne var åndssvagt lækre og meget nemme at lave, lasagnetten blev lavet om til hakkebøffer med grøntsager og tirsdag blev en ‘cheatday’.

Tirsdag blev en cheatday efter sygefraværssamtalen, da den stod på McDonald’s til frokost. Derudover så havde vi også købt muffins og lidt chokolade. Ja, vi gik all in på usundt mad, men det skal der også være plads til, så længe at det ikke er på daglig basis. Vi gør vores bedste for at holde os til sunde alternativer, men en kur skal ikke være en løftet pengefinger. Vi får ikke de små sejrer, men derimod en masse nederlag, hvis vi er for strenge. Alt i alt er den første uge egentlig gået meget godt – vi fik brugt lidt ekstra penge på mad grundet tirsdagen, men udover det har vi faktisk holdt det.

Nu er en ny uge startet og vi er klar med en madplan for uge 50, så vi igen kan holde os i skindet og lærer vores kroppe at mindre mad, også er nok mad. Vi har dog købt en hvidvin til tortillas-aften, da vi begge syntes det var længe siden vi havde fået hvidvin. Sundt for fedtdepoterne? nej, men sundt for det mentale helbred? ja!

Resten af ugen står den faktisk på nogenlunde det samme som i sidste uge, men det er for at gøre det nemt for os selv. Fredag er Bente dog ude at spise med nogle venner og Martin har derfor resterne fra torsdag helt for sig selv.

Madplan

Mandag

Tortillas med oksekød, grønt, ost og avokadodip.

Tirsdag

Rester fra tirsdag.

Onsdag

Kyllingedunser med dampet broccoli, kogte gulerødder og creme fraiche dip.

Torsdag

Lasagnette med råkost.

Fredag

Bente ude – Martin rester fra torsdag

Lørdag

Spise hos forældre

Søndag

Rester fra ugens løb.

OBS: Priserne er kun cirka priser.

Vi glæder os begge til at se om denne uge lykkedes, hvis ikke ligeså godt som sidste uge, så måske endda bedre! Vi skal ikke noget særligt i denne uge, som gør at vi ikke vil kunne holde det i hvert fald. Varerne er indkøbt og ligger i køleskabet, og så vidt jeg kunne se da vi pakkede ud, har vi ikke glemt at handle noget ind. Og faktisk tror jeg ikke engang, at vi har handlet nogle rigtigt “forbudte varer” denne gang. Dog ligger budgettet lidt højere end sidst, da vi idag forkælede os selv til frokost med lune dunser. Men det ligger ikke højere end at det er helt okay, så længe vi stadig er under 500 kr. om ugen, så er vi glade. 

Hav en skøn uge!

Kram Martin & Bente.

Tags:
Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.