Madplan uge 51

Den hurtige læser har nok set der står uge 51 og, at vi så småt er ved at ligge den uge bag os. Sidste weekend blev lidt mere fyldt op end vi lige havde regnet med, så vi nåede ikke og lave en madplan før det var starten på ugen. Og for ikke at udsætte os for mere pres end nødvendigt, så tog vi en “gammel” uge, som i at vi gør som vi har gjort længe. Men nedenfor har vi skrevet hvad menuen har stået på.

Madplan

Mandag

Hjemmelavet burger.

Tirsdag

Café Burger med fritter.

Onsdag

Boller i Karry med ris.

Torsdag

Rester fra onsdag.

Fredag

Take-away.

Lørdag

Forårsruller

Søndag

Osso Buco med kartoffelmos.

Mandag blev en lidt rodet dag. Vi var begge ikke på toppen rent mentalt, men kom da op til henholdsvis psykolog og møde hos a-kassen. Yderligere fik vi ordnet lidt småting i hytten, inden vi skulle hente Bentes mor efter arbejde. Vi endte med at handle ind til lidt ‘hurtigt’ mad, og derfor blev det hjemmelavede burger med hele molevitten. Tirsdag skulle vi have ordnet det sidste julegave-sjov, så vi endte med en burger i Lyngby Storcenter – til gengæld stod den så på rugbrød til aftensmaden.

Onsdag gik det lidt mere roligt for sig. Morgenmad hos Bentes mor, venindebesøg i Frederikssund og aftensmad lavet af Martin hos Bentes mor og far til aften. Resten af ugen blev i nogenlunde ligeså rolige tempo – ikke alt for usundt – bortset fra fredag.

Det har ikke været den mest fornuftige uge med hensyn til mad, men det skal der også være plads til. Vi håber at I har haft en sundere uge og er klar til den kommende uge med en masse julemad. Vi glæder os i hvert i fald – Bente til gaverne og Martin til alt maden.

Kram Martin & Bente.

Tags:
Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.