Martin – Jagten på den gamle krop

Man ser ud som man gør, og de valg man tager reflekteres hurtigt på kroppen. Du er hvad du spiser! Jaja, det er fint.
Jeg har ikke i mine “voksne” år haft den helt voldsomme trang til søde sager – måske lige lidt kage en gang i mellem, men ellers ikke. 
Men mad – ååååh mad! Mad og lækre drikke er min svaghed her i verden. Hvis der noget jeg ikke har er det en stop knap for lækker mad og drikke!

Bente og jeg har i al den tid vi har været sammen sagt, at vi gerne ville tabe os. Jeg vil gerne tabe mig, da jeg engang faktisk var en ret fornuftig rugbyspiller. 

Men på grund af skader og operationer over flere omgange har jeg måtte sige et endelig stop til senior rugby og hvad det medføre. Egentlig et kæmpe nederlag for mig, da jeg brænder åndssvagt meget for rygby!

Jeg har engang været en stærk og hurtig fyr, som havde overskud og et gå-på-mod selv den mest ihærdige person ville misunde. En med stor energi til spøjs og løjer. 

Men som i kan se på billederne er jeg mere en af de der over size teddybamser, der bare samler støv i hjørnet.

At se hvad man tidligere har kunne og gerne ville kunne gøre er sgu mildt sagt lidt deprimerende. Men igen, som fyr handler det jo om ikke at kvæle sig i følelser og gamle dage – det er sku da sådan lidt fimset er det ikke?!

NEJ!  Følelser kan ikke undgåes –  Tanker i hovedet kan slet ikke. 
Hvis man ikke gør noget ved det, springer det som en bombe! Som Bente nok ville give ret i er jeg ikke altid den bedste til det, nok laaangt fra. Jeg er på mange måder nok en meget traditionel mand! Den gamle type med at følelser skal vi ikke snakke om, men generer du min familie kommer alt vreden ud meget hurtigt! Gammeldags ja! Fornuftigt nej! 

MEN gælder det min krop og tanker omkring denne, så er jeg en åben bog! For hold nu kæft, jeg var god dengang! PRØV LIGE OG SE MIG – WAAAUUW! 

Med det billede for næsen har jeg prøvet over flere omgange at komme tilbage til det – måske bare en my af hvad jeg har været. 

Men ak! Ak! Ak! Hver gang har været en fejl, hver gang er jeg røget længere ned i dybet. 

Ligesom at prøve at fungere på en træt dag med sukker! Man ryger direkte op i energi, men så falder man dobbelt så langt ned 10 minutter efter.

MEN DET ER SLUT NU! For 18. gang! Den her gang skal det være, den her gang skal det lykkedes. For Bente siger jeg skal se skide godt ud til vores kommende bryllup. Det er nu I skal forestille jer at jeg griner, for det gør jeg – Meget! Hvorfor skulle det lykkedes den her gang?

Jeg ved det ikke, men følg med og se hvor meget jeg fejler. Det bliver skide godt!

– Martin

Tags:
Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.