Nu sker det!

I morgen, lørdag den første december, går bloggen for alvor live. Der bliver klokken 10 lørdag formiddag lagt nye og spændende indlæg op omhandlende fertilitet, vægttab og angst.

Vi er spændte og på nogle områder er det egentlig lidt angstprovokerende at dele så meget om ens inderste tanker – men det er dælme også vigtigt at kunne være åben, og også vise at verden ikke altid er en dans på røde roser. Vi håber at vi med bloggen kan få italesat nogle tabubelagte emner, som man i dagligdagen nok er lidt for god til at gemme af vejen, og få det italesat fra flere vinkler.

Vi ser generelt på tingene meget forskelligt og har forskellige holdninger til hvordan opgaver løses med det bedste resultat, og dette gælder selvfølgelig også i forhold til hvordan vi reagerer på udfordringen omkring fertilitet, men bestemt også i forhold til vægttab og hvordan vi skal bære os ad med det.

Kommentér gerne hvis noget er helt ude i skoven og ikke giver mening, men også gerne hvis noget er vanvittigt godt! Vi elsker også når I kommer med egne historier og erfaringer, og vi bestræber os på at svare på jeres kommentarer hurtigst muligt!

Vi håber i vil følge med!

Kram Martin & Bente.

Tags:
Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.