Om os

Velkommen til BenteogMartin.dk.

Vi er Bente, 26 år, og Martin, 27 år, som bor sammen i Aalborg, Nordjylland. Vi har været kærester i 6 år, hvor både langdistance, små lejligheder og flere flytninger har været en del af forholdet. Da vi mødte hinanden i 2013, i spritstiv tilstand på Billy Booze, boede Martin i Aalborg og Bente i Hillerød, hvorfor det blev til en del flyvninger, inden vi i juni 2014 flyttede sammen i Virum. Siden da er vi flyttet flere gange, og er nu endt i en studielejlighed igen!

Bente læser til dagligt en kandidat i Klinisk Videnskab & Teknologi, mens Martin er Projektleder. Fritiden bruges ofte med familie, venner og afslapning foran flimmerkassen – og til tider folder vi kreativiteten ud!

Vi har valgt at oprette denne blog, da vi har brug for at sted at komme ud med tanker og skæve påfund. Vi ønsker at fortælle om vores hverdag, vores parforhold og ikke mindst alle udfordringerne der følger med.

Vi har et stort ønske om at blive forældre en dag, men efter tre år er dette stadig ikke lykkedes. Vi har et stort ønske om et større vægttab inden vores bryllup i 2020, men det er svært at komme i gang og finde overskuddet når Bente pt. lever med stress og angst. Vi er hverken ekstraordinære eller specielle, men vi ønsker at vise livet fra alle dets sider – om det så er siderne med jubel og glade dage, eller om det er siderne hvor vi har lyst til at råbe og skrige.

Vi håber meget at I har lyst til at følge med.

Kram Bente & Martin.